Hotel Club Virgin na poloostrově Bodrum, s all inclusive na 12 dní za 13.990,-

Pobyt v hotelu Club Virgin*****, v termínu 22.6.  – 3.7., na 12 dní s all inclusive, za původní cenu 28.490,- zlevněn na cenu 13.990,-.

Využijte 50% slevu do oblasti Gümbet, která se rozkládá v krásné zahradě ve svahu nad mořem. Je vyhledávaná hlavně pro svoji polohu poblíž centra Bodrumu, které je od hotelu vzdáleno necelé 2 km.

Centrum je lehce dostupné místními autobusy, tzv. dolmuši nebo taxi. Hotel je určen pouze dospělým. Nelze ubytovat děti do 18 let. V  Clubu Virgin můžete strávit klidnou dovolenou. Vzhledem k umístění se hotel nedoporučujeme klientům s pohybovými obtížemi. Pokoje jsou pro klienty zajištěny s výhledem na moře.

V komplexu je k dispozici vstupní hala s recepcí a několik restaurací. Jako další služby můžete využít zapůjčení automobilu, obchodní arkádu, kadeřnictví a Wi-Fi zdarma.

Hotel leží přímo u pláže, vstup je zpřístupněn z upraveného mola a lehátka a slunečníky jsou zdarma. Přímo na pláži se lze občerstvit v plážovém baru.

V ceně all inclusive lze zdarma využívat animační programy, večerní animace, fitness, saunu, kulečník, šipky, stolní tenis, plážový volejbal, turecké lázně a vířivku.