Slunečné Pobřeží na 12 dní s all inclusive za 13.990,-

13.990,- za hotel Amfora*** v Bulharsku, oblast Slunečné Pobřeží, na 12 dní s all inclusive, v termínu 30.6. – 11.7. s odletem z Prahy.

Moderní hotelový komplex se nachází v jižní části Slunečného pobřeží, hotel stavebně navazuje na čtyřhvězdičkový hotel Imperial. Od dlouhé písečné pláže je hotel vzdálený 150 m. Hosté mohou využít vláček, který jezdí každých 15 minut do centra Slunečného pobřeží nebo do centra starobylého městečka Nesebru (cca 1,5 km).

Hotel Amfora*** je vybaven recepcí,barem a restaurací “Marquis Amfora“ s nabídkou grilovaných specialit, koktejl barem, venkovním bazénem pro dospělé s oddělenou částí pro děti. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu zdarma. Dále lze využít, dětské hřiště, masáže, kulečník, stolní tenis, badminton, plážový volejbal a elektronické hry. V blízkosti hotelu je fotbalové hřiště, tenisové kurty a minigolf. Možnost zakoupení slunečníků a lehátek na pláži se slevou.

Moderně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny klimatizací, SAT TV, telefonem, koupelnou a balkonem.

Hotel vhodný pro rodiny s dětmi.