Tunisko – Hammamet, na 12 dní s all inclusive za 13.590,-

18% sleva na hotel Club El Bousten, v Hammametu, s all inclusive, v termínu 28.6. – 9.7. za pouhých 13.590,-.

Hotel leží 3 km od centra Hammametu. Golfové resorty Citrus a Jasmine leží cca 7 km od hotelu. Hotel je obklopen krásnou zahradou s vzrostlými stromy jako jsou eukalypty, olivovníky, pomerančovníky či fíkovníky.

Rozlehlý a klienty velmi oblíbený hotelový komplex, skládající se z hlavní budovy a bungalovů, je ideálním řešením pro trávení příjemné dovolené. Klientům je k dispozici recepce se směnárnou, obchod se suvenýry, kadeřnictví a hlavní restaurace. Rozlehlá panoramatická á-la-carte restaurace La Passerelle s terasou, umožňující překrásné výhledy na pláž a moře, maurská kavárna, bar, snack bar a bar u bazénu.

Hotel Club El Bousten*** leží přímo na jedné   z nejhezčích místních písečných pláží v zálivu. K dispozici jsou dva velké venkovní bazény, stolní tenis, fotbal, vodní a plážové sporty, zdarma je k dispozici tenis, minigolf, plážový volejbal, lukostřelba, vodní pólo, aerobic, vodní aerobic a animační programy po celý den. V nabídce nechybí masáže, hammam a sauna.

Pro děti ve věku od 4 do 11 let je zde Miniclub s animačním programem, dětský bazén se skluzavkou, dětský koutek, dětské hřiště a každý večer minidiskotéka. V rámci miniclubu je samoobslužná dětská restaurace s dětským menu, zmrzlinovým barem, nápoji a dalšími lahůdkami. Na Vaše děti budou dohlížet profesionální a speciálně trénovaní česky mluvící cvičitelé.