11 dní slunění v Egyptě za 14.990,-

Oficiálně 5* hotel nacházející se v Egyptě Marsa Alam, je vhodný pro milovníky šnorchlování a také pro klienty, kteří si rádi vychutnají kvalitní služby all inclusive. V termínu 5.8. – 15.8.2013 za 14.990,- s odletem možným z Brna, Ostravy a Prahy.

Hotel Resta Grand Resort**** se nachází v rozlehlé zahradě přímo u písčité pláže s korálovými útesy (doporučujeme obuv do vody, vstup do moře přes molo).

Využívat můžete vstupní halu s recepcí, několik restaurací a barů, sushi restaurace, snack bar, 2 bazény (1 v zimě vyhřívaný), dětský bazén, vodní dýmku, tenisové kurty, obchůdky, salon krásy, WiFi připojení v lobby, konferenční služby, posilovnu, saunu, masáže, lehátka, ručníky a slunečníky u bazénu i na pláži zdarma.

 

 

 

 

 

 

Celkem 396 moderních a komfortních pokojů je vybaveno klimatizací, SAT/TV, minilednicí, internetem (za poplatek), setem na přípravu kávy a čaje, trezorem, koupelnou se soc. zařízením, vysoušečem vlasů. Pokoje s výhledem na bazén a moře a rodinné pokoje na vyžádání a za příplatek.

Více informací zde.