5 dní v Rakousku s polopenzí za 4.490,-

Užijete si vánoční svátky a vypravte se do Rakouska. 5 dní s polopenzí již za 4.490,-. V termínu od 25.12. – 29.12.2013.

Soukromé ubytování Helvetia v klidné a slunné poloze v okrajové části Ramsau. Přímo kolem objektu vede komunikace, umožnující dostat se zkratkou k výborným sjezdovkám na svazích Reiteralmu. Hosté s malými dětmi ocení blízkost dětských vleků. Na nich je možné zakoupit samostatné lístky a tak není pro malé lyžaře nutno kupovat skipasy na celou rozsáhlou oblast Dachstein / Schladming. K dopravě na sjezdovky je možné využít skibus, jehož zastávka je vzdálena 150 m. Upravované běžecké stopy vedou v těsné blízkosti objektu. Bezplatné parkování přímo před domem.

Objekt patří k novějším a tomu odpovídá i vnitřní zařízení. Jsou v něm čtyři vkusně zařízené dvoulůžkové pokoje se sprchou a WC. Z pokojů je výhled buď na lyžařské areály Reiteralm / Fageralm a Hochwurzen, nebo na panorama štítů masivu Dachstein. Do jednoho z pokojů je možné umístit přistýlku. Celý objekt je nekuřácký. Na objektu je WiFi – zdarma.

Dítě 0 – 5 let ZDARMA
Dítě 6 – 12 let sleva 40%
Dospělá osoba na 3. lůžku sleva 20%
Neobsazené lůžko 4000,- Kč.

Další možné termíny zde.