Dítě 2-12 let zcela ZDARMA

Využijte jedinečnou nabídku na Tunisko, Monastir v termínu od 27.6. – 4.7. 2014 na 7 nocí s all inclusive za 15 990,- Kč a k tomu dítě 2-12 let na přistýlce zcela ZDARMA. Druhé dítě ve věku 2-12 let za cenu 8 990,- Kč.

Oblíbený hotelový komplex Delphin Resort **** leží v zátoce u písečné pláže s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře a je obklopen udržovanou tropickou zahradou. Hotelový komplex se skládá z propojených budov do písmene „s“, kde je k dispozici 191 standardních pokojů, které jsou součástí konečné ceny zájezdu a 9 nadstandardních pokojů typu suite, pouze na vyžádání a za příplatek. Privátní písčitá hotelová pláž s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře je od zahrady hotelu oddělena místní pobřežní komunikací.

Klienti mohou využívat dva velké atypické venkovní bazény, dětský bazén, vnitřní bazén. V zimě 2011/2012 proběhla renovace obou bazénů, u předního bazénu byla instalována sada tobogánů. Zadní bazén zůstává plavecký. Slunečníky a lehátka v rámci zájezdů s All Inclusive zdarma pro hotelové hosty.

Pokoje mají klimatizaci, telefon, TV se satelitem, koupelnu s vysoušečem vlasů, WC. Většina pokojů jsou s balkonem či terasou, pokoje bez rozdílu ceny. Standardní pokoje jsou jednolůžkové, dvoulůžkové či dvoulůžkové s jednou nebo dvěma přistýlkami. Maximální obsazenost pokoje: 2 dospělé osoby + 2 děti nebo 4 dospělé osoby. Některé dvoulůžkové pokoje s dvěma přistýlkami jsou bez balkonu. Na vyžádání a za poplatek: pokoj s výhledem na moře, WiFi.