Turecko s all inclusive za 12.390,-

8 dní dovolené v Turecku, Turecká riviéra, Alanya s all inclusive za 12.390,-. Odlet již 9.5. – 16.5.2014 z Prahy.

Komfortní hotel Annabella Park**** obklopený krásnou zahradou a lesy se nachází v oblasti Incekum. Hotel má možnost využívat vybavení i písečnou pláž sesterského hotelu Annabella Diamond hotelu (kromě snídaně, obědů a večeří). Nachází se ve velmi klidné oblasti a proto je vhodný pro klienty toužící po odpočinku. Vzdálenost od nejbližších nákupních možností je 150m, od letiště 100 km a 25 km od centra Alanye.

Písečná pláž se nachází 250 metrů od hotelu přes místní komunikaci u sesterského hotelu Annabelle Diamond. Na pláži jsou slunečníky a lehátka zdarma a možnost vodních sportů (za poplatek). V hotelu je recepce, wifi v areálu (zdarma), restaurace, bary, bazén, dětský bazén, herní místnost, disco, konferenční prostory, půjčovna aut, doktor, kadeřnictví, prádelna, lázeňské centrum a obchůdky.

Pro děti dětský bazén a v sesterském hotelu: dětský miniklub, skluzavky a dětské hřiště. Dále pak možno navštívit fitness centrum, plážový volejbal, petangue, šipky, stolní tenis, vodní sporty, gymnastika, vodní polo a hotelem pořádané animační programy a večerní show.

Další možné termíny naleznete zde.