Chorvatsko autobusem za 4.215,-

10 dní relaxace u moře v Chorvatsku za 4.215,- za osobu při obsazení bungalovu 4 osobami. V ceně je zahrnuta již i autobusová doprava v termínu od 13.6. do 22.6.2014.

Tento komplex se nachází cca 10 km od města Umag, na nejzápadnějším konci pobřeží Istrie poblíž Slovinských hranic. Leží v krásném borovém lese a nabízí krásný pohled na panorama Piranu se zálivem s křišťálovou vodou. Umístění bungalovů i jejich vybavení přináší všem hostům klid a soukromou atmosféru. Všechny bungalovy (přes 200) mají SAT/TV, TEL, kompletně vybavenou kuchyňku, sociální zařízení, terasu nebo balkon. Využití trezoru a internetu na recepci – za poplatek.

Sport a zábava: tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf, animace pro děti, animace pro dospělé, vodní sporty, hřiště pro míčové hry, půjčovna jízdních kol, škola tenisu.

Objekt je 250 m od moře, pláže jsou oblázkové a kamenité s pozvolným vstupem do moře, vzdálené cca 250 m od bungalovů, pro psy je zvlášť oddělená část. Přátelé „natur“ mohou využít nudistickou pláž. Středisko má nově tzv. „Fun Resort“ – bohatou nabídku sportovního a zábavného vyžití.

Hostům je k dispozici restaurace, pizzerie, snack bar, koktejl bar, kafé bar, obchod a kiosky (zajímavostí je samoobsluha potravin pro zvířata), diskotéky. Středisko zajišťuje celodenní animaci pro děti i dospělé. Ke sportovnímu vyžití slouží plážový volejbal, tenisové dvorce se školou tenisu, minigolf, stolní tenis, půjčovna jízdních kol, vodní sporty. Je zde nově vybudované dětské hřiště pro míčové hry.