Ostrov Kréta**** s all inclusive za 12.690,-

Osmi denní dovolená na ostrově Kréta/Řecko v hotelu Semiramis**** se stravou all inclusive za 12.690,-. Odlet možný v termínu od 1.6. do 8.6.2014 z Prahy.

Hotel se skládá z hlavní budovy a několika vedlejších budov, které jsou postaveny v krásné lokalitě v kopečku nad místní promenádou, 2 km od známého prázdninového živého letoviska Hersonissos.

Hotel má díky svému umístění krásný panoramatický výhled na hory a na moře. Semiramis se nachází pouhých 400 metrů od nejbližší pláže, kde jsou k dispozici různé vodní sporty a jen 200 m od nejbližší zastávky autobusu do města Hersonissos, které je populární pro mnoho obchodů, taveren, barů, diskoték , klubů, restaurací a nabídky denní a noční zábavy.

V hotelu Semiramis**** je recepce, internetový koutek (za poplatek), bar, restaurace, snack bar, SAT/TV, A/C public area, herní místnost s kulečníkem, video hry, bridžový pokoj, šipky, stolní tenis, tělocvična, jacuzziy (za oplatek), wellness (za poplatek), masáže (za poplatek), pool bar, bazén a dětský bazén, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, půjčovna aut a kol, parkování u hotelu zdarma,

Malá zátoka je vzdálena cca 400m od hotelu, hlavní písčito-oblázková pláž je vzdálena 800 m, plážový servis a vodní sporty za poplatek. Pro děti k dispozici dětské hřiště a dětský bazén.

Další možné termíny zde.