Řecko – ostrov Kos**** za 13.980,-

Gaia Royal Hotel nacházející se v Řecku na ostrově Kos nabízí dovolenou v opravdu velkém resortu s all inclusive za 13.980,-. Termín možný od 29.5. do 5.6.2014 s odletem z Prahy.

Resort ve stylu vesnice vyšší úrovně s hlavní budovou a několika dvoupatrovými bungalovy. Komplex o kapacitě 285 pokojů je umístěn v oblasti Mastichari, jen 100 metrů od dlouhé písečné pláže. Centrum Mastichari je vzdáleno 5km v němž je mnoho nákupních příležitostí, restaurací a taveren. V areálu jsou rozlehlé zahrady, 3 velké sladkovodní bazény, 3 bazény pro děti a 2 bary u bazénu. Komplex je vhodný pro rodiny s dětmi i pro klienty, kteří chtějí klidné okolí, blízko pláže a na dosah mít vše v areálu hotelu. Autobusová zastávka je vzdálena 500m, Aquapark Lido leží 1km daleko, letiště je vzdáleno 10 km a město Kos 16 km.

V hotelu Gaia Royal**** je recepce, trezor (za poplatek), internet pomocí modemu (za poplatek), televizní místnost, restaurace, bar, 2 snack bary, herní místnost, velké zahrady, 3 sladkovodní bazény, 3 dětské bazény, dětská hřiště, slunečníky a lehátka u bazénu zdarma, grilovací prostory, obchůdky, minimarket, masáže a půjčovna aut.

Sport a zábava: Tenisový kurt, hřiště na plážový volejbal, hřiště na basketbal a minifotbal, šipky, fitness centrum, masáže, kulečník (za poplatek), hotelem pořádané animační programy. Denní program jsou hry v bazénu, gymnastika a soutěže. Večerní program zahrnuje show a hudbu.