Tunisko s all inclusive za 11.300,-

Letní dovolená v TuniskuHammamet. S all inclusive zaplatíte za 8 denní pobyt 11.300,-, za 10 denní pobyt 13.400,- a za 14 denní 15.950,-. Odlet možný ve více termínech.

Hotel leží 300 metrů od soukromé písečné pláže, lehátka, slunečníky a osušky na pláži i u bazénu za depozit.

Tento moderní třípodlažní hotel postavený v rozlehlé vzrostlé zahradě, je vhodný pro dvojice a rodiny s dětmi. Hotel se nachází 60 km od letiště v Tunisu, 40 km od letiště Enfidha, 100 km od letiště v Monastiru a 6 km od centra města a zábavy.

Pro děti k dispozici dětský bazén, hřiště a animační programy po celý den i večer.

V hotelu Hammamet Serail**** je vstupní hala s recepcí a směnárnou, konferenční místnost, WiFi připojení na recepci, půjčovna aut, výtah, dvě restaurace, lobby bar, bar u bazénu, vnitřní a venkovní bazén, dětský bazén, dětský hřiště, herna, tenis, volejbal, stolní tenis, karaoke, kulečník, aerobik, sauna, jaccuzi, turecké lázně, masáže, hlídání dětí, pokojová služba, denní i večerní zábavní a sportovní programy, obchody.

Za poplatek lze ochutnat dovážené alkoholické a nealkoholické nápoje, trezor, minibar, pokojová služba, půjčovna aut, sauna, jaccuzi, turecké lázně, masáže, tenis, kulečník, hlídání dětí a vodní sporty na pláži.