11 dní v Egyptě za 9.890,-

11 denní dovolená v Egyptě – Hurghada na last minute. V termínu od 24.3.-3.4.2014 s all inclusive za cenu 9.890,-. Sleva z původní ceny 22.390,-.

Hotel s přátelskou atmosférou se nachází na klidném místě a je dobrým výchozím bodem pro nákupy, zábavu a noční život. Nejbližší obchůdky, restaurace a bary jsou cca 50 m od hotelu. Do centra Hurghady je to cca 15 km a na letiště cca 10 km.

Areál hotelu leží přímo u vlastní písčité pláže s pozvolným vstupem do moře. Na pláži je barový servis a sprchy. Lehátka, slunečníky a plážové osušky jsou zdarma.

Hotelový komplex Sentido Mamlouk Palace Resort a Spa ***** v orientálním stylu s živou atmosférou je umístěn v krásné, zelené a stále udržované zahradě. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí a směnárnou, hlavní restaurace a dvě à la carte restaurace (mexická a na pláži asijská) a čtyři bary, nákupní galerie, konferenční prostory, diskotéka a kadeřnictví. V areálu hotelu jsou dva pěkné bazény se skluzavkou, (jeden v zimním období vyhřívaný), vnitřní bazén, který je součástí lázeňského centra (za poplatek) a dětský bazén. Lehátka a slunečníky jsou u bazénů zdarma.

V hotelu je W i-Fi připojení na terase zdarma a na pokojích za poplatek. Hotel pro své hosty pořádá různé animační, sportovní a večerní zábavné programy. Pro děti je zde dětské hřiště a miniklub. Zdarma si můžete zahrát plážový volejbal, fotbal, stolní tenis, tenis (s osvětlením za poplatek), šipky, nebo si zacvičit ve fitness centru. Za poplatek je kulečník, masáže, sauna, služby lázeňského centra a vířivka. Na pláži nabídka vodních sportů a potápění za poplatek.