Luxusní dovolené na ostrově Samos, Řecko

Hotel Proteas Blue Resort

Osmi denní pobyt v Řecku na ostrově Samos v luxusním hotelu Proteas Blu Resort***** se snídaní za 25.890,-. Termín 3.6. – 10.6.2016.

Speciální služby zahrnuté v ceně zájezdu
Pojištění Basic ERV pojišťovny a.s. včetně léčebných výloh.

Resort se nachází na klidném místě u dvou soukromých písčitých pláží na jihovýchodě ostrova, přibližně 2,5 kilometru od přístavního městečka Pythagorio.

Proteas Blu Resort, vystavený v tradičním egejském stylu v moderním designu se řadí k luxusním hotelům na ostrově Samos. Klade veliký důraz na kvalitu poskytovaných služeb. Hotel je pouze pro dospělé osoby nebo osoby starší 16 let.

Dvě soukromé písečné pláže s plážovým servisem, venkovní sladkovodní bazén, jacuzzi, vnitřní bazén, slunečníky a pohodlná lehátka na plážích i u bazénů jsou poskytovány zdarma.

Panorama restaurace s nabídkou mezinárodní kuchyně, π² Theory gurmet restaurace s výhledem na středozemní moře, Simplicity à la carte restaurace u bazénu, ThalaSEA ouzerie & à la carte s nabídkou nejen ryb a mořských specialit, hlavní bar Esperos, pool bar Lush, plážový bar & klub Cavo Puntes, mini obchod se suvenýry, oblečením, doplňky, šperky i místními delikatesami 24 hodinový room servis