Pěti hvězdičkový hotel Arabské emiráty 11.990,-

Hotel Marjan Island Resort & Spa ***** se nachází v Arabských emirátech – Ras Al Khaimah. Za osmi denní pobyt se snídaní v tomto hotelu v termínu 19.1. (pá) – 26.1. (pá) a se snídaní zaplatíte 11.990,-.

Hotel leží v oblasti Ras Al Khaimah na uměle vytvořeném souostroví 4 korálových ostrovů na břehu Arabského zálivu. Dubaj je vzdálena zhruba 60 minut jízdy. Do centra Al Hamra jezdí jednou denně shuttle zdarma, městečko je vzdáleno cca 15 minut. Pro vyznavače golfu se nedaleko hotelu nachází i golfové hřiště.

Oproti tomu rybáři zase ocení výlety za rybařením, možné jsou i jízdy na koni, parašutismus, výlet lodí, safari v poušti a mnoho dalšího.

Krásná písečná pláž leží hned u hotelu, je potřeba pouze přejít příjezdovou cestu k hotelu. Zdarma: fitness. Za poplatek: vodní sporty na pláži, potápěčské centrum, jízda na kole, Al Hamra Golf Club cca 5 minut jízdy. Dětem do 16 let není povoleno využívat vnitřní krytý bazén. Oddělený dětský bazén, vnitřní i venkovní dětské hřiště, dětský klub (3–15 let). Dětský klub nemá animační program.

Za poplatek: spa o rozloze 1 000 m2 s nabídkou mnoha procedur a masáží, jacuzzi, hammamem, saunou, vířivkou, parní lázní, kosmetikou a specialisty na výživu.