Korfu v červnu 7.890,-

8 denní pobyt na ostrově Korfu, Sidari v termínu 6.6. – 13.6.2018 za krásných 7.890,-.

Hotel Dimitra Hotel Clever je jednodušší objekt nacházející se přímo proti hotelu Joanna.

Hotel se nachází v klidné lokalitě Peroulades nedaleko centra letoviska Sidari, kde je řada taveren, obchůdků a klubů. Chytná nabídka CLEVER znamená pro klienty výhodnou kombinaci ubytování v soukromých apartmánech či studiích v blízkosti hotelu 2* a 3*, kde klienti plně využívají programu all inclusive ve stejné míře, jako kdyby byli klienty přímo v daném hotelu. V tomto případě klienti dochází na stravování do hotelu Joanna, avšak prakticky celý den mohou relaxovat v tomto hotelu. Tento hotel vřele doporučujeme rodinám a párům, které vyhledávají během svého pobytu opravdu klid, bez hlasitého zvuku ulice a nočních podniků, přeplněných bazénů ke své dovolené.

Během pobytu v tomto ubytování klienti mohou využívat hotelové služby hotelu ( bazén, restauraci atd.. ) hotelu Joanna 2* a hotelu Summertime 3* i animační nebo večerní programy (dle nabídky a programu hotelu).

V hotelu k dispozici bazén, slunečníky a lehátka u bazénu, bar a internetové připojení na recepci.

Pláž a plážový servis je vzdálen zhruba 750 – 850 metrů. Pláž je krásná, písečná s uklidňujícím panoramatem na pískovcové skály. Pozvolný vstup do moře. K cestě na pláž lze využít kyvadlové dopravy ZDARMA od ranních do večerních hodin ( 7:30 – 23:00 ).