Kefalonia na 12 dní za 13.990,-

Sleva na pobyt na ostrově Kefalonia, ubytování ve vilkách Lito od 23.8. – 3.9.2013 na 12 dní, odlet z Prahy. Z původní ceny za osobu 25.990,- nyní jen za 13.990,-.

Moderní vilka Lito**** leží v osadě Xi nedaleko pláže a s dalšími třemi vilkami vytváří společně s bazénem harmonický celek. Vilky jsou od sebe v dostatečné vzdálenosti, takže si můžete užít opravdové soukromí. Nedaleko je i taverna s příjemným posezením a s výhledem na moře.

Apartmány i mezonetové studio mají krásný výhled na moře a jsou vybaveny sprchou, WC, kuchyňským koutem (včetně vařiče, základního nádobí a ledničky), TV, klimatizací a prostornou zastíněnou terasou, která skýtá dostatek soukromí. Lze využívat bazén, kde jsou k dispozici lehátka a slunečníky zdarma. Na zahradě je malé dětské hřiště a prostor pro grilování. V blízkosti obchodu a kanceláře Xi Village je Wi-Fi (zdarma).

Blízkost krásného koupání a prostorné ubytování bude vyhovovat především těm, kteří dávají přednost pobytu v přírodě. Můžete si zde vychutnávat nádherné západy slunce. Velkou předností je klimatizace zdarma.