Mallorca s all inclusive za 15.490,-

42% sleva na Mallorcu, oblast Calas de Mallorca s all inclusive a termínu od 23.8. do 30.8.2013 za 15.490,-.

Hotel se nachází v centru letoviska s živou atmosférou Cala DʼOr, na skalnatém pobřeží přímo u moře. Nejbližší nákupní možnosti, restaurace a bary jsou vzdáleny cca 50 m od hotelu. Autobusová zastávka je cca 50 m. Do hlavního města Palma je to cca 67 km.

Písečná pláž zátoky Cala Domingo s pozvolným vstupem do moře je vzdálena od hotelu cca 500 m (lehátka a slunečníky za poplatek). Na pláž vedou schody.

Hotel s přátelskou atmosférou svým hostům nabízí vstupní halu s recepcí a směnárnou, restauraci, bar, TV místnost, bazén pro děti a pěkný bazén pro dospělé se sluneční terasou (lehátka a slunečníky zdarma).

V lobby hotelu a na pokojích je k dispozici Wi-Fi připojení za poplatek. Internetový koutek je možné v hotelu využít také za poplatek.

Hotel Palia Maria Eugenia*** pro své hosty pořádá různé animační a večerní programy.

Zdarma plážový volejbal, basketbal, šipky, stolní tenis, tenis, fitness a sauna. Za poplatek si můžete zahrát v hotelu kulečník, fotbal a minigolf. Na pláži nabídka vodních sportů. Pro děti je zde k dispozici dětské hřiště a v hlavní sezóně miniklub Pali. V blízkosti se nachází potápěčské centrum Scualo Padi.

Informace o dalších termínech naleznete zde.