Ostrov Djerba s all inclusive za 15.690,-

Last minute s all inclusive do hotelu**** v Tunisku na ostrov Djerba. V termínu 26.8. – 2.9.2013 dokonce s 36% slevou! Původní cena 24.590,- nyní lze zakoupit za cenu 15.690,-. Odlet možný pouze z Brna.

Hotel s prázdninovou atmosférou se nachází cca 6 km do Midounu a do Houmt Souk je to cca 22 km. Nejbližší nákupní možnosti jsou cca 500 m od hotelu, restaurace a bary cca 2 km. Na letiště je to cca 30 km.

Vlastní pláž s jemným pískem, pozvolným vstupem do moře, barovým servisem a sprchami je přímo u hotelu. Lehátka a slunečníky jsou zdarma, plážové osušky na zálohu.

Hotelový areál Meridiana Djerba**** se skládá z několika budov. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí a směnárnou, šest restaurací a sedm barů, nákupní galerii, kadeřnictví a diskotéku. V hotelu jsou tři bazény (venkovní, krytý a bazén pro děti). Lehátka a slunečníky jsou u bazénů zdarma.

Hotel pro své hosty pořádá různé animační a sportovní zábavné programy. Pro děti je zde dětské hřiště. Zdarma si můžete zahrát basketbal, plážový volejbal, šipky, fotbal, stolní tenis a tenis (osvětlení za poplatek). Masáže, sauna a lázeňské centrum jsou za poplatek. Na pláži nabídka vodních sportů za poplatek. Golfové hřiště je cca 4 km od hotelu.