Tunisko, 12 dní s all inclusive za 12.590,-

Využijte 45% slevu na Tunisko – Hammamet! Odlet již 2.8. – 13.8.2013 z Prahy na 12 dní s all inclusive. Cena po slevě 12.590,-.

Hotelový komplex se nachází přímo u krásné a široké písečné pláže. Slunečníky a lehátka u bazénu jsou zdarma, slunečníky na pláži zdarma, lehátka za poplatek 1,5 DT/lehátko/den.

Hotelový komplex El Bousten*** skládající se z hlavní budovy a bungalovů leží ve velké zahradě o rozloze 9 ha. Klubový hotel s velkým množstvím zábavy a s možností různých sportů doporučujeme především rodinám s dětmi. Nachází se 65 km od letiště v Tunisu, 100 km od Monastiru, 14 km od Nabeulu a 5 km od centra Hammametu.

Vybavení hotelu: vstupní hala s recepcí a směnárnou, restaurace, maurská kavárna, bar, snack bar, bar u bazénu, 2 velké venkovní bazény z toho 1 s tobogánem, obchod se suvenýry, kadeřnictví, masáže, hammam, sauna, panoramatická terasa s výhledem na moře, diskotéka, stolní tenis, fotbal, vodní a plážové sporty. Zdarma je k dispozici tenis, minigolf, plážový volejbal, lukostřelba, vodní pólo, aerobic, vodní aerobic a animační programy po celý den. Pro děti je připraven miniklub Camelion s účastí česky mluvících animátorů, dětský bazén se skluzavkou, dětský koutek, dětské hřiště, každý večer minidiskotéka. Mezi personálem hotelu jsou i česky mluvící zaměstnanci.

Více o termínech zde.