Ostrov Kos již za 7.990,-

Leťte na ostrov Kos v termínu 30.7. (po) – 6.8. (po), 7 nocí za 7.990,-.

Studio / Apartmán Andreasvelmi výhodnou polohu. Stojí blízko centra a malého přístavu, jen pár metrů od písečné pláže Kamari a oblázkové pláže Faros, která je za přístavním molem. Po pár minutách se dostanete na pobřežní komunikaci, kde si můžete vybrat pláž, která Vám nejlépe vyhovuje. Některé úseky pláže Kamari jsou přístupné po schodech. V okolí je mnoho taveren a jen pár metrů od domů je i obchod.

Andreas je rodinný podnik, který má tři domy s apartmány a studii, bazén (lehátka a slunečníky zdarma), tavernu a bar, kde si můžete dopřát dobrou snídani, oběd i večeři. Taverna nahrazuje recepci a setkáte se zde se vstřícností a ochotou. U bazénu a baru je Wi-Fi. Maximální vzdálenost domů od taverny a bazénu je asi 100 m. U hotelu je místo na parkování.

Doporučujeme ochutnat vždy čerstvou kuchyni v taverně Andreas. Můžete si dopřát snídaně, obědy a večeře (platba na místě).

Klidné prostředí, výborná poloha s pohodlným přístupem k pláži a rodinná atmosféra s komplexními službami jsou největšími přednostmi.