Dovolená ostrov Thassos, hotel přímo u moře

Last minute pobyt Řeckoostrov Thassos – Skala Rachoni v termínu 27.8. (út) – 6.9. (pá), 10 nocí s all inclusive za 13.990,-.

Hotelový komplex Rachoni Bay, který se nachází hned u moře a pláže, tvoří celkem 4 budovy. Celý areál je zasazen do klidného prostředí v menším turistickém centru Skala Rachoni.

Krásná písečná pláž (místy s jemnými oblázky) a křišťálově průzračné moře jsou hned před hotelem. Pláž lemují na okraji stromy, které poskytují příjemný stín v horkých letních dnech. Blízko pláže sprcha. V areálu jsou 2 bazény, dětský bazén, slunečníky a lehátka u bazénu a na pláži zdarma.

Ideální pro ty, kteří chtějí prožít poklidnou dovolenou. Od hlavního města je vzdálen cca 12 km, doprava je možná městskou autobusovou linkou (cca 2€/jízdenka/jedna cesta). Přístavní město Skala Prinos s trajektovým spojením je vzdáleno cca 3 km. Tam je možné dojít i po pláži.

Ve Skala Prinos je možné jet trajektem do protější Kavaly (na pevnině), cesta trvá cca 90 minut. Ve Skala Prinosu se též nabízejí vyjížďky na koních, cca 15-20€/hodina. Další městečko Prinos je vzdáleno cca 5 km a konají se zde každé pondělí tradiční trhy, doprava sem je možná městskou linkou – cca 1,50€, taxi vyjde na cca 6€/jedna cesta. V Prinosu je také zdravotnické středisko.

Letovisko Skala Rachoni nabízí svým návštěvníkům několik taveren, lékárnu, výbornou cukrárnu, minimarket, který je kousek od hotelu, nebo supermarket vzdálený necelý 1 km od hotelu. V místních dvou tavernách je možné připojit se na internet za cenu konzumace pití. Pokud je někdo milovníkem výletů do přírody, doporučujeme navštívit zhruba cca 4 km vzdálenou vesničku Rachoni, která je výchozím bodem pro pěkné túry po horách. V blízkosti vesničky se nachází klášter Sv. Jiří, který je možné navštívit a prohlédnout. Hotel doporučujeme jen pro méně náročnou klientelu.

Hned u moře, zdarma slunečníky a lehátka na pláži, klidné prostředí bez hlučných barů a diskoték.